590,00 NOK

HJERTE-CHAKRA HEALING & FULLMÅNE 26.2

Ønsker du å skape mer energiflyt i hverdagen, og forstå for hvordan du kan heale lave frekvenser som holder deg tilbake fra å blomstre?  Da bør du bli med på denne online workshopen 26 februar. Chakrareisen ankrer båten opp i femte havn for å heale HJERTE-chakra, dette blir kraftfullt. Ekstra bonus til deg er GRATIS FULLMÅNESEREMONI verdi 390🌞

Chakraene er der du tar inn livsenergien, ved ubalanse kan du oppleve energiløshet, emosjonell nedstemthet, føle deg stuck og i ubalanse. Ved kunnskap og healing kan du mestre dine chakra og gjøre de til et redskap for økt energi og mestring i hverdagen.

26.2 står HJETE-CHAKRA for tur. Dette viktige chakra danner en bro mellom de lavere fysiske chakraer, og de høyere mer spirituelle chakraene. Ofte er vi i ubalanse her som forhindrer en flyt i den praniske energien, og en følelse av å være stuck i livet.,

Hjerte chakra er der vi kjenner oss verdifulle, forankrer en trygg selvfølelse og fyller på med egenkjærlighet. Vi er ofte opplært til medfølelse for andre som gjør at vi føler det er egoistisk å sette oss selv først, her kommer mange på avveie og blir grenseløse. I denne workshopen  jobber vi med å forløse disse lavere frekvensene og frigjøre ressursene som bor i dette chakraet. 

Ved å bringe hjertechakraet i balanse kan vi oppnå å tørre å være åpen i kjærlighet, og fylle på med egenkjærlighet til oss selv. Vi vil også oppleve flyt i energiene i kroppen vår.

 Livesending mandag 26.2 kl.19.30

  • Forstå hjertechakra og hva som kan bo av blokkeringer der. 
  • Verktøy for å forløse blokkeringer og øvelser for å styrke det. 
  • Livehealing med fokus på tema knyttet til hjerte-chakra. 
  • Fullmåneseremonien HEAL DEG FRI opptak av live (fullmåne i jomfruen 24.2). 

BLI MED PÅ EN BERIKENDE OG UNIK HEALINGKVELD OG FULLMÅNESEREMONI UNDER VINTERSTJERNENE. 🌞

VARIGHET: CA 90 MINUTTER + Fullmåneseremoni 90 minutter.

VELKOMMEN!