590,00 NOK

 

ROT-CHAKRA HEALING & NYMÅNE

Ønsker du å skape mer energiflyt i hverdagen, og forstå for hvordan du kan heale lave frekvenser som holder deg tilbake fra å blomstre?  Da bør du bli med på denne online workshopen 5 februar. Chakrareisen ankrer båten opp i første havn for å heale ROT-chakra, samtidig som vi forbereder oss til supernymåne 9 februar.🌞

Chakraene er der du tar inn livsenergien, ved ubalanse kan du oppleve energiløshet, emosjonell nedstemthet, føle deg stuck og i ubalanse. Ved kunnskap og healing kan du mestre dine chakra og gjøre de til et redskap for økt energi og mestring i hverdagen. 5.2 står ROT-CHAKRA for tur. Dette viktige chakra skaper forbindelse til alle de andre chakraene, og her hviler kundalinislangen som er vesentlig i din oppvåkning. 

Rot chakra er der mange av våre frykter sitter, vi jobber med å forløse disse lavere frekvensene og frigjøre ressursene som bor i dette chakraet. 

Ved å bringe rotchakraet i balanse kan vi oppnå en dypere følelse av trygghet, stabilitet og forankring i livet vårt. Dette kan hjelpe oss med å håndtere utfordringer på en mer rolig og selvsikker måte, og å skape et solid fundament for vår personlige og åndelige utvikling.

Livesending mandag 5.2 kl.19.30

  • Forstå rotchakra og hva som kan bo av blokkeringer der. 
  • Verktøy for å forløse blokkeringer og øvelser for å styrke det. 
  • Livehealing med fokus på tema knyttet til rot-chakra. 
  • Nymåneseremoni med fokus på manifestering i den tiden vi er inne i. 

BLI MED PÅ EN BERIKENDE OG UNIK HEALINGKVELD OG NYMÅNESEREMONI UNDER VINTERSTJERNENE. 🌞

VARIGHET: CA 90 MINUTTER

VELKOMMEN!