Fullmåneseremoni, saltskrubb & forløsning

fullmåne Sep 30, 2023
 

Flere spør meg om fullmåneseremoni, og hvordan man starter. Her kommer mine tips slik jeg pleier å gjøre det, det trenger ikke være mye hokus pokus, det viktige er din indre prosess. 

Fullmåneseremoni er fint å gjennomføre innen tidsrommet 2 dager før eller etter fullmånen. Nedenfor ser du de neste fullmånedatoene i Norge.

FULLMÅNESEREMONI

1. Finn deg et stille sted du kan sitte uforstyrret. Lag deg gjerne noe godt og rensende å drikke. (seremoniell kakao er veldig bra) Ha med deg noe å skrive på og med, lapper du kan kvitte deg med etterpå.

2. Tune inn på pusten din og la alt krav og mas seile forbi. Om det er vanskelig fordi du har mye å tenke på, vend hele tiden fokuset tilbake til på pusten. Etter hvert roer tankekjøret seg og det stilner mer inni deg. 

3. Kjenn etter hvilke følelser som dukker opp for deg. Er det noe som har plaget deg i de siste dagene? Gamle ting som kommer tilbake å hjemsøker deg? Grenser du ønsker å trekke? Vaner som ikke tjener deg lengre? osv. Alt som kommer til deg før fullmånen er en invitasjon for å gi slipp, en invitasjon til å vokse. Anerkjenn det du føler, det er som det er akkurat nå. Vit at du kan ta valg om å slippe det hver dag. Spør deg selv: Tjener denne tingen jeg ønsker å slippe en misjon i livet mitt? Ofte kan det være slik at det vi ønsker å kvitte oss med har en opprettholdende faktor fordi det tjener oss samtidig. (fornuft har ikke alltid noe med følelser å gjøre, ting kan være tosidig) Til slutt kjenn inni deg: ER DU KLAR FOR Å GI SLIPP?

4. Det du ønsker å gi slipp på skriver du ned på papirlappene dine. Det kan være en eller flere ting. Kjenn at du eier det du ikke ønsker lengre. Bring inn følelser, må du gråte, bare gråt. Alt er forløsning.

5. Se på hver ting du har skrevet, send en takknemlighet til det den følelsen eller uvanen har tjent deg. Du kan også snakke til den. Avslutt med å si: Jeg trenger deg ikke lengre her jeg er nå i livet, jeg lar deg gå. Jeg gir slipp. 

6. Brenneseremoni: Det kan være fint i denne prosessen å kjenne at du gjør noe fysisk. Brenne lappene, eventuelt rive de i små biter og kast dem. Universet responderer på at du gjør noe fysisk, ikke bare på tankestadiet. Kropp og sinn vil følge etter og nye, mer positive ting kan erstatte den tomme plassen. 

7. På dette tidspunktet er det fint å gi deg selv egenomsorg og masse kjærlighet. En meditasjon, tur ute i måneskinn, rens kan være fordelaktig. Jeg har lagt med en av mine fullmånemeditasjoner i posten om du ønsker å tune inn på den. 

8. Avslutt alltid med ditt rituale. Jeg elsker saltskrubb. Den lager du enkelt med en god baseolje (min favoritt er kokosolje eller olivenolje) med ren salt i. Salt har en rensende og helende effekt. Ikke undervurder de enkle tingene som skaper forandring. Prøv det. Det føles utrolig befriende etterpå. 

Olivenolje og salt er perfekt som skrubb. (kokos- og avokadoolje er også veldig nærende) Ha gjerne rene, eteriske oljer i for enda større effekt og god lukt. Eteriske oljer er fint å ha med i hele ritualet ditt. Eteriske oljer er en god støtte for å jobbe med emosjonell healing. 

Salvie og Palo Santo er fine røkelser å bruke underveis. De renser og høyner vibrasjonene i rommet.

Krystaller har en magisk kraft og mange er fine for å jobbe med under fullmånen. Velg gjerne krystall ut i fra intuisjonen. Hva snakker til deg akkurat i dag?

LYKKE TIL MED DIN SEREMONI OG FORLØSNING! 🌕🥰

FULLMÅNEDATOER HØST 2023:

28 oktober      22:24 (måneformørkelse, ekstra kraftfullt)

27 november  10:16

27 desember  01:33

 

FÅ NYHETSBREV OG TILBUD FRA MEG.

 

MANIFESTERINGSROMMET

ØNSKER DU FLERE GRATIS MEDITASJONER, GÅ TIL MANIFESTERINGSROMMET.

JA TAKK! TA MEG TIL MANIFESTERINGSROMMET