BUSINESS MED VINGER - KRASJ- BANG -BOOOM

Sep 29, 2023
 

Fullmåne i væren 28 september, oh my, den ble heftig. Det hele startet i opptakten til denne fullmånen, og jeg ønsker å dele litt om hvorfor den ble så voldsom for meg. 😅

Slik jeg ser det vil det du manifesterer med hjertet gi deg flyt og det du ønsker, om du mener alvor. Universet klarer å skille mellom dine drømmer som på tankestadiet, og dine drømmer du er klar for å gå for. Når du er klar er det som alt legger seg til rette, og da må du også tillate den healingen som trenger å komme i forkant for at du skal nå målet ditt utspiller seg.

Healing og manifestering går hånd i hånd, vi har alle våre veisperringer som står i veien for oss og målet vårt, de må ryddes av veien om du er seriøs på å følge drømmen din. 

Månefaser er kraftfulle prosesser. Nymånen er en tid for å sette intensjoner og la det vokse med voksende måne. Det er da du starter å ta stegene mot din manifestasjon. Dager før fullmåne dukker det ofte opp hindringer eller følelser som har holdt deg tilbake, det er en invitasjon for å forløse det som står i veien for deg og drømmen din. Ingenting virker mot deg, det virker for deg. Fullmåner kan være heftige om det er store blokkeringer mellom deg og drømmen din. So be careful what you wish for. 

Alle reiser er magiske, men de har også sine utfordringer. Se på det som dine læringer, og jo flere som dukker opp, jo raskere blir veien til målet. Det er like greit å ønske de velkommen, og med en positiv innstilling vil du kunne møte de med en kraft som kan forløse dem raskt. Da er du et langt skritt nærmere din drøm. Slik var det i fullmånen i væren 29 september 2023 for meg. 

Det hele startet rundt nymånen i jomfruens tegn, i mitt horoskop står min måne i jomfruen, så den var kraftig aktivert denne nymånen. Jomfruen står blant annet for helse og healing, men den representerer også din jomfru fødsel på et sjelelig plan. En jomfru fødsel er et produkt eller reise som er ditt store fotavtrykk i livet, det som kommer til deg og gjennom deg. Ofte tar det mange prøvinger og læringer før vi forstår hvorfor vi egentlig reiste hit akkurat nå, vi tuner sakte inn på vår livsoppgaven. 

For min del har det vært en drøm om å hjelpe andre oppnå en høyere frekvens og kraft i seg selv. Jeg skjønte imidlertid etter fokus på det  at det er vanskelig å få til uten å skape en kropp og et sinn i balanse. Kroppen må være klar for å ta inn mer lys, og det starter ofte med vår livsstil. Det var en åpenbaring når den innsikten kom til meg. (på en busstur ned til Arendal av alle ting). Alt ramlet på plass, og Self-Reset kurset ble planlagt. En reise hvor du resetter både kropp og sinn for at du skal kunne komme i en høyere flyt og kunne manifestere dine drømmer. Jeg ønsker at alle skal finne tilbake til sin livsoppgave og starte den reisen som kanskje bare hittil har virket som en fjern drøm. 

Min drøm har lenge vært å kunne jobbe der jeg kjenner at inspirasjon og kreativiteten blomstrer. Jeg elsker å veksle på hvor jeg er, ikke alltid og hele tiden, men ha muligheten til å reise med vinger i min business. Da er jeg i min ultimate flyt, da er jeg i min manifesterende kraft og det er enkelt å tune inn på det jeg skal gjøre. 

Det var mange hint, mange drømmer, mange forsøk på å la sinnet forstå hva jeg søkte. Så lenge jeg ikke tok aksjon og startet reisen forble alt en illusjon og drøm. Helt til nymånen i jomfruen, da ramlet det meste på plass. Ikke som detaljer på at det er dette du skal, her er oppskriften, mer som lenker som ble klippet av, her er vingene dine, fly....

De første reisene er planlagte, korte og lengre. Steder jeg er noen dager, steder jeg er over tid. Resten lar jeg være opp til intuisjonen og impulsene. Jeg vil være fri til å endre alt når det måtte passe meg. Ting la seg raskt til rette når jeg hadde bestemt meg, det vil si det første halvåret i hvert fall. Så kom fullmånen i væren, og jeg krasjet flere dager i forkant i meg selv. 

Hva representerer væren? Jo det er såkornet for det du vil skal vokse, selve viljen og kraften til det du manifesterer. Det er alt som holder deg tilbake fra å være i din egen kraft. Væren er ditt forhold til deg, den du vil fremstå som og være. Den havnet også i mitt 10 hus, som er huset for karriere. All tvil på det jeg holdt på med dukket opp, var jeg virkelig villig til å forandre livet mitt for at jeg skulle leve ut en så svevende drøm?

Natten til fullmånen fikk jeg ikke sove, jeg var urolig, og når jeg sovnet i de tidlige morgentimer våknet jeg igjen brått av en drøm av at noen holdt på å kvele meg. Jeg kastet etter pusten å så rundt meg, det var bare å stå opp å face dagen. Så kjente jeg på en forstoppelse (jeg tenkte det nok var alt jeg og kroppen min var redd for å gi slipp på). Plutselig sovnet jeg fra alle mine avtaler, og jeg følte alt var surr rundt meg når jeg våknet. Det var bare å glemme å holde en fullmåneseremoni for andre, jeg hadde nok med å holde hodet over vannet selv. 

With a little help from my friends, selv-coaching, pusteteknikker og smoothie-bowl begynte stormen å roe seg. Ting begynte å gi slipp, og jeg landet kvelden med en fullmåneseremoni, en magisk stund på yogamatta. En takknemlighet for alt som kom opp til overflaten, den første stormen jeg healet en kort, men heftig fullmånekveld. 

VÆREN, SÅKORNET, VILJEN...

Denne fullmånen føler jeg at frøet ble sådd, en BUSINESS MED VINGER. Jeg kjenner på en takknemlig, og kjenner at i natt skal jeg sovne med et smil om munnen (uten en morder etter meg). Jeg kjenner på en spenning og glede over mulighetene som dukker opp når jeg er flyt. Gleder meg til det som skal vokse ut av frøet, og det føles greit å ikke helt ha kontroll på det som kommer. I bloggen kan du følge meg på denne reisen innover og utover med vinger. Skriv deg også opp på mitt nyhetsbrev om du ønsker å være enda tettere på.

Håper din fullmånereise i værens tegn også var et frø du kan la vokse til noe fint. 🌱

Spesielt takk til Maria, Bent & Susann som hjalp meg reflektere og puste meg gjennom denne fullmånen. 💛🙏

FÅ NYHETSBREV OG TILBUD FRA MEG.

 

MANIFESTERINGSROMMET

ØNSKER DU FLERE GRATIS MEDITASJONER, GÅ TIL MANIFESTERINGSROMMET.

JA TAKK! TA MEG TIL MANIFESTERINGSROMMET